• Drops deserti

Politika privatnosti

07. 02. 2020.

Politika Kolačića za Dragulj Subotica

Sledi politika kolačića za Dragulj Subotica, sajtu dostupan na https://www.draguljsubotica.rs/

Šta su kolačići?

Svaki profesionalni web sajt danas koristi kolačiće. To su mali fajlovi koji se preuzmu na Vaš računar da unaprede Vaše iskustvo sa sajtom. Ova strana opisuje koje informacije oni sakupljaju, kako se koriste i zbog čega je potrebno da ih čuvamo. U ovom tekstu je takođe objašnjeno kako da sprečite preuzimanje kolačića na Vaš računar, iako ovo može da onemogući pravilno funkcionisanje sajta.

Za više generalnih informacija o kolačićima, posetite stranicu Wikipedije na ovom linku

Kako mi koristimo kolačiće?

Koristimo kolačiće za razne upotrebe napisane ispod. Nažalost, u većini slučajeva ne postoji standardna opcija za onemogućavanje kolačića, bez da u potpunosti onemogućite funkcionalnosti koje oni doprinose sajtu. Preporučljivo je da ostavite sve kolačiće ukoliko niste sigurni da li Vam trebaju ili ne.

Onemogućavanje kolačića

Moguće je onemogućiti kolačiće tako što ćete podesiti Vaš pretraživač po Vašim željama (pogledajte dokumentaciju pretraživača da vidite kako to uraditi). Imajte na umu da onemogućavanje kolačića može dovesti do onemogućavanjeg pravilnog funkcionisanja nekih stranica. Preporučljivo je da svi kolačići ostanu uključeni.

Kolačići koje mi čuvamo

  • Da bismo mogli da Vam pružimo dobro iskustvo na ovom sajtu, da bi podesili sajt po Vašim potrebama, koristimo kolačiće. Da bi sajt bio u mogućnosti da zapamti Vaša podešavanja, sačuvaju se u kolačićima. Svaki put kada posetite sajt, biće podešen kao i prošli put kada ste ga posetili, zahvaljujući kolačićima.

Kolačići treće strane

U određenim slučajevima, koristimo kolačiće od proverenih trećih servisa. Sledeća sekcija navodi sa kime delimo kolačiće.

  • Ovaj sajt koristi Google Analytics koji je jedan od najkorištenijih rešenja za praćenje aktivnosti korisnika na sajtu. Ova usluga nam pomaže da razumemo kako koristite sajt, i da poboljšamo Vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu da prate koliko dugo ostajete na sajtu i koje stranice ste posetili. Za više informacija o kolačićima koje Google Analytics postavlja, posetite zvačinu stranu Google Analytics-a.

Dodatne informacije

Nadamo se da imate jasniju sliku o kolačićima, i, kao što je prethodno rečeno, ukoliko niste sigurni da li Vam je potrebno ili ne, sigurnije je da ostavite kolačiće uključene, da biste imali neometano iskustvo prilikom korištenja našeg sajta.

Ukoliko ipak imate neka pitanja ili su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas putem Emaila:

Korišćenjem sajta se slažete sa našom politikom kolačića. Pročitajte više na ovom linku