• Drops deserti

„Dragulj“ d.o.o. je porodična firma osnovana 2007. godine sa sedištem u Subotici, gradu koji se nalazi na samom severu Srbije. Osnovna delatnost kompanije je proizvodanja čokoladnih i kakao proizvoda različitih ukusa i oblika. Fabrika je smeštena u predgrađu grada, u industrijskom delu koji je povezan sa glavnim saobraćajnicama i sa autoputem E 75.

Kompanija konstantno ulaže napore u unapređenje i razvoj svojih proizvoda kako po pitanju kvaliteta tako i po pitanju izgleda samih proizvoda i ambalaže. Takođe, ulažemo u osavremenjivanje samog procesa proizvodnje u pogledu uvođenja novih mašina za proizvodnju i pakovanje. Primenjuje HACCP sistem za praćenje procesa proizvodnje. Osnovni cilj kompanije je da se proizvede kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti istančane ukuse potrošača kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Proizvode iz svog asortimana kompanija plasira na sledeća tržišta: Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Hrvatska, Mađarska, Slovačka, Češka, Rusija, Švedska itd., ali komapnija ulaže velike napore da plasira svoje proizvode i na druga tržišta. Izvoz u inostranstvo čini oko 60% od ukupne prodaje kompanije.

Korišćenjem sajta se slažete sa našom politikom kolačića. Pročitajte više na ovom linku